Your Need for Power Is Our Business

Magneetboormachines – Kernboormachines – Kernboren – Accessoires

Voor technische vragen of persoonlijk advies : 0172-474727 ( bereikbaar ma-vrij van 8.30 uur tot 17.00 uur )

Buigmachine Mackma BM 42 pijpenbuigmachine voor metaal, staal en RVS

Datasheet

pijpbuigmachine voor pijpen en buizen metaal Mackma-BM42

Buigmachine Mackma BM 42 pijpenbuigmachine voor metaal, staal en RVS

De Mackma BM42 buigmachine is de enige doornloze buigmachine die zowel links- als rechtsom kan buigen dankzij de speciale attributen die wij voor onze machines fabriceren. 
Nog iets wat de BM 42 tot een unieke machine maakt is de mogelijkheid tot het inbrengen van een geïntegreerd ontbraamapparaat, hierdoor wordt de buigmachine direct een stuk veelzijdiger. Het innovatieve design van de buigmachine staat toe dat er buisdiameters tot 48mm met een wanddikte van 2mm op kunnen worden gebogen met een minimum radius van 3 maal de buitendiameter en een maximale radius van 250mm. Dit op zich is al voldoende om aan te tonen dat wij met een ijzersterk product op de hedendaagse, veeleisende markt zijn neergestreken. Wij leveren kwaliteit zoals geen ander dat doet. Hiernaast bechikt deze buigmachine over een overhangende kop welke het buigen van complexe figuren toestaat, er kan “onder de kop” worden gebogen.

Onze buigmachines zijn dusdanig ontworpen dat er hulpmiddelen toebehorende aan machines van andere merken op te gebruiken zijn, zodat de eindgebruiker kosten kan besparen op de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe buigmallen. 
Doordat onze buigmachines gebruik maken van omvormers is er sprake van een laag energieverbruik, goed voor het milieu en uw portemonnee. Mackma machines zijn enkel vervaardigd uit de meest hoogwaardige componenten waardoor een hoge kwaliteit gewaarborgd wordt.

Tip!
Werkt u regelmatig met pijpen en buizen? Op https://pijpzaagmachine.nl/ kunt u onze unieke draagbare pijp- en buiszaagmachine bekijken.

Max. buitendiam. pijp 48 mm
Max. koppel 1800 N/m
Diameter bij gebruik FE 42 kg/ m² 42×3 mm
Diameter bij gebruik FE 35 kg/ m² 48×1,5 mm
Diam. AISI 304-316- 65 Kg/m² 42×1,5 mm
Maximale radius 260 mm
Max. buigbare hoek 180°
Buigrichting Linksom en Rechtsom
Spanning 220/400 V
Max. vermogen 0,75 KW
Gewicht 110 Kg
Afmetingen (BxHxL) 440xc970x700 mm
Werktemperatuur da 0 a 50°