• Your Need for Power Is Our Business
 • Magneetboormachines - Kernboormachines - Kernboren - Accessoires
 • Buigmachine Mackma BM 22 pijpenbuigmachine metaal, staal en RVS

 • De Mackma BM 22 is de enige doornloze buigmachine die pijpen en buizen zowel links- als rechtsom kan buigen dankzij de omkeerbare buig mal die door ons ontworpen en gepatenteerd is. Het innovatieve ontwerp van de machine resulteert in een buigcapaciteit van buizen tot 22mm buitendiameter met een wanddikte van 4mm. Met een maximum van 230mm hartlijn radius is deze machine zelfs ondanks haar formaat en de veeleisende markt tegenwoordig in staat tot het leveren van hoge prestaties.
  De draaisnelheid van de buigschacht (3,8 rpm) is gemakkelijk optimaal in te stellen met behulp van het hiervoor bijgeleverde instrument, zodat u zeker kunt zijn van de juiste draaisnelheid, welke beïnvloedbaar is door de wanddikte, diameter en staalsoort van het materiaal.
  Het modulaire ontwerp van de buigschacht opname is ook geschikt te krijgen voor het opnemen van buigschachten van andere buigmachines, waardoor op de lange termijn kosten bespaard kunnen worden.
  De met omvormer gebruikte motor van de machine verbruikt zo min mogelijk energie, de machine zelf staat op precisiewielen zodat deze moeiteloos door een werkplaats gemanoeuvreerd kan worden. Mackma gebruikt enkel 100% Italiaanse kwaliteitsproducten om haar machines mee te verwerven zodat u verzekerd bent van een degelijk product.


  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze machine.
  U kunt ook ons vragenformulier downladen. Wanneer u die ingevuld opstuurt aan info@fepowertools.com dan kunnen wij u adviseren welke machine met toebehoren het meest geschikt is voor uw werkzaamheden.

 • Mackma BM 22 buigmachine Specificaties

  Max. buitendiam. pijp 22 mm
  Max. koppel 300 Nm
  Diameter bij gebruik FE 42 kg/ m² 21,3x2,77mm 
  Diameter bij gebruik FE 35 kg/ m² 20 x 4mm
  Diam. AISI 304-316- 65 Kg/m² 21,3x1,5mm
  Maximale radius 230mm
  Max. buigbare hoek 180°
  Max. draaisnelheid 3,8 tpm
  Buigrichting Linksom en rechtsom
  Max. vermogen 0,37KW
  Gewicht 22Kg
  Spanning 220/230V
  Afmetingen (BxHxL) 240x240x515mm
  Werktemperatuur 0-50°C

 • Tip! werkt u regelmatig met pijpen en buizen? Op http://www.pijpzaagmachine.nl kunt u onze unieke draagbare pijp- en buiszaagmachine bekijken.