• Your Need for Power Is Our Business
 • Magneetboormachines - Kernboormachines - Kernboren - Accessoires
 • Buigmachine Mackma BM 34 pijpenbuigmachine metaal, staal en RVS

 • De Mackma BM34 is de enige doornloze buigmachine die pijpen en buizen zowel links- als rechtsom kan buigen dankzij de omkeerbare buig mal die door ons ontworpen en gepatenteerd is. Het innovatieve ontwerp van de machine resulteert in een buigcapaciteit van buizen tot 33,4mm buitendiameter met een wanddikte van 3,38. Met een maximum van 160mm hartlijn radius is deze machine zelfs ondanks haar formaat en de veeleisende markt tegenwoordig in staat tot het leveren van hoge prestaties.
  De draaisnelheid van de buigschacht (1,8 tot 2,2 tpm) is gemakkelijk optimaal in te stellen met behulp van het hiervoor bijgeleverde instrument, zodat u zeker kunt zijn van de juiste draaisnelheid, welke beïnvloedbaar is door de wanddikte, diameter en staalsoort van het materiaal.
  Het modulaire ontwerp van de buigschacht opname is ook geschikt te krijgen voor het opnemen van buigschachten van andere buigmachines, waardoor op de lange termijn kosten bespaard kunnen worden.
  De met omvormer gebruikte motor van de machine verbruikt zo min mogelijk energie, de machine zelf staat op precisiewielen zodat deze moeiteloos door een werkplaats gemanoeuvreerd kan worden. Mackma gebruikt enkel 100% Italiaanse kwaliteitsproducten om haar machines mee te verwerven zodat u verzekerd bent van een degelijk product.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze machine.
  U kunt ook ons vragenformulier downladen. Wanneer u die ingevuld opstuurt aan info@fepowertools.com dan kunnen wij u adviseren welke machine met toebehoren het meest geschikt is voor uw werkzaamheden.

 • Mackma BM 34 Buigmachine Specificaties

  Max. buitendiam. pijp 33,4 mm
  Max. koppel 914 Nm
  Diameter bij gebruik FE 42 kg/ m² 33,4×3,38 mm
  Diameter bij gebruik FE 35 kg/ m² 33,4×4 mm
  Diam. AISI 304-316- 65 Kg/m² 33,4×1,5mm
  Maximale radius 160 mm
  Max. buigbare hoek 180°
  Min. draaisnelheid 1,8 tpm
  Max. draaisnelheid 2,2 tpm
  Buigrichting Linksom en rechtsom
  Spanning 220/230V
  Max. vermogen 0,52 KW
  Gewicht 33 Kg
  Afmetingen (BxHxL) 268x310x478 mm
  Werktemperatuur 0-50°C

 • Tip! werkt u regelmatig met pijpen en buizen? Op http://www.pijpzaagmachine.nl kunt u onze unieke draagbare pijp- en buiszaagmachine bekijken.