• Your Need for Power Is Our Business
 • Magneetboormachines - Kernboormachines - Kernboren - Accessoires
 • Buigmachine Mackma BM 42A pijpenbuigmachine metaal, staal en RVS

 • De buigmachines van Mackma zijn de enige doornloze buigmachines. Er kan zowel links- als rechtsom gebogen worden dankzij het door ons ontworpen gereedschap.
  Nog iets wat de BM 42/A tot een uniek product maakt is de aansluiting waarmee een ontbraamapparaat in de machine gekoppeld kan worden.
  Het innovatieve design van deze buigmachine staat toe dat er buisdiameters tot 42mm met een wanddikte van 4mm op kunnen worden gebogen met een minimum radius van 3 maal de buitendiameter en een maximale radius van 250mm. Dit op zich, is al voldoende om aan te tonen dat wij met een ijzersterk product op de hedendaagse, veeleisende markt zijn neergestreken. De machine heeft een overhangende kop waardoor het mogelijk is “onder de kop” te buigen.
  De buig-as heeft een regelbaar toerental waardoor de draaisnelheid maximaal 1,2 toeren per minuut kan worden ingesteld. Naast de toerenregelaar beschikt de machine ook over een  apparaat waarmee gemakkelijk de ideale draaisnelheid om te buigen ingesteld kan worden. De ideale draaisnelheid is afhankelijk van materiaalsoort en maatvoering.
  De speciaal ontworpen draai-assen maken het ook mogelijk om met de apparatuur van concurrerende machines op onze eigen machines te werken, waardoor er bij de aanschaf van een Mackma kosten bespaard kunnen worden op de gereedschappen.
  Ook draaien de motoren met behulp van een omvormer, welke ervoor zorgt dat de machines relatief weinig energie verbruiken.
  Omdat Mackma enkel de beste componenten gebruikt om haar machines te fabriceren en wij verzekerd zijn van de kwaliteit die wij bieden krijgt u bij aanschaf van een nieuwe Buigmachine van ons 2 jaar Mackma garantie.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze machine.
  U kunt ook ons vragenformulier downladen. Wanneer u die ingevuld opstuurt aan info@fepowertools.com dan kunnen wij u adviseren welke machine met toebehoren het meest geschikt is voor uw werkzaamheden.

 • Mackba BM 42A Buigmachine Specificaties

  Max. buitendiam. pijp 42 mm
  Max. koppel 1800 Nm
  Diameter bij gebruik FE 42 kg/ m² 42×3,5 mm
  Diameter bij gebruik FE 35 kg/ m² 42×4 mm
  Diam. AISI 304-316- 65 Kg/m² 42×2 mm
  Maximale radius 250 mm
  Hoogte van de kop: 188 mm
  Overhang van de kop: 620 mm
  Max. buigbare hoek 180°
  Max. draaisnelheid 1,2 tpm
  Buigrichting Linksom en rechtsom
  Spanning 220/230V
  Max. vermogen 0,75 KW
  Gewicht 110 Kg
  Afmetingen (BxHxL) 440x970x700 mm
  Werktemperatuur 0-50°C

 • Tip! werkt u regelmatig met pijpen en buizen? Op http://www.pijpzaagmachine.nl kunt u onze unieke draagbare pijp- en buiszaagmachine bekijken.