• Your Need for Power Is Our Business
 • Magneetboormachines - Kernboormachines - Kernboren - Accessoires
 • Buigmachine Mackma BM 42A pijpenbuigmachine metaal, staal en RVS

 • Onze buigmachines zijn de enige doornloze Buigmachines. De Mackma BM 48 maakt het mogelijk zowel links- als rechtsom te buigen met de speciaal daarvoor geproduceerde tools. 
Nog iets dat de BM 48 buigmachine tot een uniek product maakt is de verbinding waarmee een speciale taps toelopende ontbraamtool kan worden bevestigd. Met het ontwerp en de maatvoering van deze machine kunt u pijpen buigen met een diameter tot 48mm en 3mm wanddikte, met een minimale radius van 3 keer de wanddikte van het te buigen werkstuk. Maximaal kan er een 250mm radius mee worden gebogen.
  Dit zorgt ervoor dat wij ons écht onderscheiden van concurrenten, zelfs op de meest veeleisende markten. De buig-as is omvormer-gestuurd, hierdoor heeft de machine een variabel toerental tot max 1,5 toeren per minuut zodat de ideale buigsnelheid (met behulp van het daarvoor bijbehorend apparaat) makkelijk in te stellen is. 
Met de niet alleen regelbare maar ook speciaal ontworpen draai- as kan er op elke Mackma machine draaigereedschap van andere merken gebruikt worden.
Naast dit alles is de machine zo ontworpen dat de kop uitsteekt, dit maakt het mogelijk onder de kop te buigen en daarmee complexe vormen relatief makkelijk te buigen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze machine.
  U kunt ook ons vragenformulier downladen. Wanneer u die ingevuld opstuurt aan info@fepowertools.com dan kunnen wij u adviseren welke machine met toebehoren het meest geschikt is voor uw werkzaamheden.

 • Mackma BM 48 Buigmachine Specificaties

  Max. buitendiam. pijp 48 mm
  Max. koppel 2400 Nm
  Diameter bij gebruik FE 42 kg/ m² 48×3,5 mm
  Diameter bij gebruik FE 35 kg/ m² 48×4 mm
  Diam. AISI 304-316- 65 Kg/m² 42×3 mm
  Maximale radius 250 mm
  Max. buigbare hoek 180°
  Hoogte van de kop: 188 mm
  Overhang van de kop: 620 mm
  Max. draaisnelheid 1,5 tpm
  Buigrichting Linksom en rechtsom
  Max. vermogen 1,1 KW
  Spanning 380/400V ac
  Gewicht 110 Kg
  Afmetingen (BxHxL) 440x970x700 mm
  Werktemperatuur 0-50°C

 • Tip! werkt u regelmatig met pijpen en buizen? Op http://www.pijpzaagmachine.nl kunt u onze unieke draagbare pijp- en buiszaagmachine bekijken.