• Your Need for Power Is Our Business
 • Magneetboormachines - Kernboormachines - Kernboren - Accessoires
 • Buigmachine Mackma BM 60 pijpenbuigmachine metaal, staal en RVS

 • Mackma fabriceert als enige doornloze buigmachines zoals de BM 60.
De BM 60 is een machine waar zowel links- als rechtsom op gebogen kan worden dankzij de speciale gereedschappen die wij hiervoor produceren. Daarnaast is het ook bij dit model mogelijk een taps toelopend ontbraam-apparaat voor pijpen te installeren zodat de machine er een extra functie bij heeft. De BM 60 is zo ontworpen en geproduceerd dat hij geschikt is om pijpen van ø60mm met 4mm wanddikte te buigen met een minimale radius van 3x de buitendiameter en een maximale radius van 380mm. Hierdoor kan Mackma haar machines gemakkelijk meten met concurrerende modellen. 
De buig-as is omvormer gestuurd waardoor met een variabel toerental tussen de 1 en 2 omwentelingen per minuut gewerkt kan worden, om het maximale uit deze functie te halen wordt de buigmachine geleverd met een apparaat waarmee eenvoudig de ideale draaisnelheid voor het buigen van het werkstuk in kan worden gesteld. 


  Dankzij de overhangende kop van de machine is het mogelijk om werkstukken tijdens het buigen onder de kop door te voeren, dit maakt het makkelijker complexe figuren te vormen. 
Naast al deze voordelen op een rijtje is de buig-as geschikt om gereedschappen van andere apparaten op te nemen zodat bij een overstap van een ander merk naar een Mackma niet alles opnieuw gekocht hoeft te worden. Ten slotte plaatsen wij in al onze machines een omvormer om het stroomverbruik zo veel mogelijk te reduceren.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze machine.
  U kunt ook ons vragenformulier downladen. Wanneer u die ingevuld opstuurt aan info@fepowertools.com dan kunnen wij u adviseren welke machine met toebehoren het meest geschikt is voor uw werkzaamheden.

 • Mackma BM 60 Buigmachine Specificaties

  Max. buitendiam. pijp 60 mm
  Max. koppel 6000 Nm
  Diameter bij gebruik FE 42 kg/ m² 60×4 mm
  Diameter bij gebruik FE 35 kg/ m² 64×5 mm
  Diam. AISI 304-316- 65 Kg/m² 50×4 mm
  Maximale radius 380 mm
  Hoogte van de kop 300 mm
  Overhang van de kop 360 mm
  Max. buigbare hoek 180°
  Max. draaisnelheid 1,5 tpm
  Buigrichting Linksom en rechtsom
  Max. vermogen 1,5 KW
  Spanning 380/400V ac
  Gewicht 210 Kg
  Afmetingen (BxHxL) 680x1100x940 mm
  Werktemperatuur 0-50°C

 • Tip! werkt u regelmatig met pijpen en buizen? Op http://www.pijpzaagmachine.nl kunt u onze unieke draagbare pijp- en buiszaagmachine bekijken.