• Your Need for Power Is Our Business
 • Magneetboormachines - Kernboormachines - Kernboren - Accessoires
 • Buigmachine Mackma BM 76R pijpenbuigmachine metaal, staal en RVS

 • De Mackma BM76r is een doornloze buigmachine, dankzij het ontwerp kunt u er pijpen van ø 76,1mm met 5,16mm wanddikte op buigen tot een minimale radius van 3 maal de buitendiameter en een maximale radius van 400mm. Deze buigmachine kan evenals onze andere modellen zowel links- als rechtsom buigen dankzij het speciaal daarvoor ontworpen gereedschap.
  Aan de zijkant van de machine kan een speciaal voor de machine ontworpen taps toelopend ontbraam apparaat worden gemonteerd om pijpen snel en gemakkelijk te kunnen ontbramen.
  De draai- as beschikt over een regelbaar toerental en daarbij ook nog de mogelijkheid gereedschappen van andere apparaten op te kunnen nemen. Het voordeel van 2 tpm toerental wordt versterkt doordat deze buigmachine is uitgevoerd met een instrument dat eenvoudig de juiste draaisnelheid weet te vinden, de optimale draaisnelheid is afhankelijk van de staalsoort en maatvoering van het materiaal.
  Ook dit model is uitgerust met een omvormer welke er voor zorgt dat de buigmachine weinig energie verbruikt.
  Alle specificaties (waaronder de hierboven genoemde) zorgen ervoor dat Mackma zich gemakkelijk weet te meten met de concurrentie. Wij vervaardigen onze machines alleen uit de meest hoogwaardige componenten van Italiaanse makelij


  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze machine.
  U kunt ook ons vragenformulier downladen. Wanneer u die ingevuld opstuurt aan info@fepowertools.com dan kunnen wij u adviseren welke machine met toebehoren het meest geschikt is voor uw werkzaamheden.

 • Mackma BM 76xs Buigmachine Specificaties

  Max. buitendiameter pijp 76,1 (2" 1/2) mm
  max. koppel 12.000Nm
  diameter FE-42kg/m² 76,1x5,16 mm
  Diameter FE-35kg/m² 73x6 mm
  Diameter AISI 304/16-65kg/m² 60x5 mm
  Max. radius 400 mm
  Max. buigbare hoek 180°
  Max. draaisnelheid 2tpm
  Buigrichting Linksom en rechtsom
  Spanning 380/400V
  Max. vermogen 3KW
  Gewicht 310 kg
  Afmetingen (BxHxL) 700x1100x1100mm
  Werktemperatuur 0-50°

 • Tip! werkt u regelmatig met pijpen en buizen? Op http://www.pijpzaagmachine.nl kunt u onze unieke draagbare pijp- en buiszaagmachine bekijken.