• Your Need for Power Is Our Business
 • Magneetboormachines - Kernboormachines - Kernboren - Accessoires
 • Ons Bedrijf

 • Fe Powertools

  Fe Powertools is een sterk dynamisch professioneel bedrijf wat zich voornamelijk richt op de metaal- en staalverwerkende industrie. Fe in onze naam staat voor Ferro wat weer refereert naar het programma gereedschappen van Fe Powertools die allemaal inzetbaar zijn in de metaalindustrie. Uiteindelijk is onze jarenlange ervaring en "know how" ook onze kracht waarbij wij ons duidelijk onderscheiden van andere leveranciers. Het Fe Powertools team heeft altijd de juiste oplossing voor uw vraagstuk.

 • Waar het allemaal om draait

  De speerpunten in ons leveringsprogramma waar het letterlijk en figuurlijk allemaal om draait zijn voornamelijk de kernboren/ spiraalboren. De kernboor is destijds ontwikkeld om veel sneller en efficiënter gaten te boren in metaal, het ouderwetse voorboren is niet meer nodig, met gebruik van kernboren maakt u in één keer een gat op de door u gewenste afmeting.

  Er zijn kernboren in de maten ø 12MM t/m ø 130MM, wij hebben deze kernboren in lengtes van 30MM, 55MM, 75MM en 110MM. Al onze kernboormachines en kernboren worden door de firma BDS GmbH uit Duitsland geproduceerd waar in Mönchengladbach één van de modernste fabrieken ter wereld staat. BDS is wereldwijd marktleider in de kernboortechniek en is nog iedere dag op zoek naar innovaties. Zo zijn nu ook alle MAB kernboormachines leverbaar met een draaibare voet en anti vibratie handles.

 • Ons doel

  Zonder enige twijfel kunnen wij u zeggen dat er geen ander bedrijf bestaat zoals Fe Powertools met zoveel gedegen kennis in huis en het grootste programma portable gereedschappen voor de metaal- en staalindustrie. Wij hebben gekozen voor kwaliteitsproducten, daar wij graag een langdurige relatie willen opbouwen en behouden met onze klanten. Bijna alle producten worden geproduceerd in Europa.

 • Bedrijsfilm